Rod Stewart is het oneens met afscheid Elton John

Geschreven door op 23 maart 2018 om 11:15
Rod Stewart - Foto: Beth Walsh - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Rod Stewart heeft zich negatief uitgelaten over het naderende afscheid van Elton John. De Britse zanger is het voornamelijk oneens met de aangekondigde tournee. 

Oneerlijk

Rod Stewart heeft zich negatief uitgelaten over de komende afscheidstournee van Elton John. De zanger van hits als Sailing en Maggie May noemt de tournee een oneerlijke manier van geld verdienen.

Elton John

Tijdens de show Watch What Happens Live werd Stewart gevraagd naar zijn mening over het afscheid van John. “Ik heb ‘haar’ (John) gemaild maar kreeg geen reactie terug,” aldus Stewart. “Ik heb nog nooit gesproken over een afscheid, maar als ik met pensioen ga dan kondig ik dit niet aan. Ik verdwijn gewoon. Dit gaat puur om het verkopen van kaarten.”

Cyndi Lauper

Tijdens de show was Cyndi Lauper evneens te gast. De Amerikaanse zangeres van hits als True Colors en Time After Time neemt het enigszins op voor collega-muzikant John. “Het is geen slecht idee om een afscheid te organiseren.” Stewart reageert hier stellig op dat hij het een oneerlijke manier van geld verdienen vindt: “Its just not Rock en Roll.”

Afscheidstournee

Drie maanden geleden kondigde Elton John aan te stoppen met optreden. De wereldberoemde hitmachine sluit zijn carrière in stijl af. Zijn afscheidstournee begint op 8 september 2018 in Pennsylvania, bevat 300 shows en eindigt in 2021. In Nederland ontstond er een ware run op kaarten voor het concert. Binnen enkele minuten was het optreden in de Ziggo Dome volledig uitverkocht en werd er een nieuwe show toegevoegd.

Bron: Watch What Happens Live.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Fun Content · Nieuws · WTF