Louis C.K. in april 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 11 april 2019 om 12:26
Louis C.K. - Fotograaf Elayseah Woodard - Wikimedia Commons

Fans van Louis C.K. opgelet! De Amerikaanse stand-up comedian komt in april 2019 voor een optreden naar de Amsterdamse Melkweg.

Louis C.K naar Melkweg

Louis C.K. keert terug naar Nederland! De komiek geeft op donderdag 18 april 2019 een comedyshow in Amsterdam. Het optreden vindt plaats in de zaal MAX van de Melkweg. Eerder, in augustus 2016, was de populaire cabaretier voor het laatst in Nederland te zien. Hij stond destijds op het podium van de Ziggo Dome.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 11 april 2019 om 13:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Van alle markten thuis

Louis C.K. is al jaren actief als stand-up comedian. Na een traumatisch optreden in een comedyclub in 1985, waarbij hij stilviel, was de Amerikaan echter zo ontmoedigd dat hij twee jaar lang geen comedy deed. Tegenwoordig heeft C.K. wel succes. De komiek sleepte meer dan dertig Emmy-nominaties en een Grammy Award voor ‘Best comedyalbum 2012’ in de wacht met de cd van zijn show ‘Hilarious’. Daarnaast is de populaire cabaretier werkzaam als acteur en speelde hij in onder andere ‘Parks and Recreation’ en de films ‘Blue Jasmine’ en ‘American Hustle’.

Benieuwd geworden? Bekijk hier een fragment uit een show van C.K.:

YouTube player

 

Bron: Melkweg, HBO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.