Coldplay werkt aan een nieuw album

Geschreven door op 30 november 2012 om 15:40
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

Onlangs gingen er geruchten dat Coldplay een flinke pauze in zou lassen, niets is echter minder waar. De band werkt momenteel aan een opvolger van ‘Mylo Xyloto’

Chris Martin is enorm optimistisch over de toekomst van Coldplay. Hij en de rest van de bandleden zijn al begonnen met het maken van tracks voor de opvolger van het succesvolle album Mylo Xyloto.

2012 was een goed jaar voor de band. Het hoogtepunt was toch wel hun optreden op de sluitceremonie van de Londense paralympische spelen. Het feit dat hun track ‘Paradise’ gekozen is tot titeltrack van de paralympische spelen maakt het natuurlijk extra speciaal.

Er gingen geruchten de ronde dat Coldplay een break van 3 jaar in zou lassen nadat Chris tijdens een concert in Australië zei: “Wellicht zullen we pas over 3 jaar terugkomen.”
Martin liet recent echter weten dat een lange pauze totaal niet tot de opties behoort. “Ik ben blij dat ik kan doen wat ik het liefste doe en ik denk er dan ook geen moment aan om te stoppen. De geruchten dat we drie jaar zouden pauzeren zijn door mijzelf de wereld in geholpen, ik wilde echter alleen zeggen dat we de komende drie jaar misschien niet meer naar Australië komen.” Aldus Chris Martin.

Verder liet hij weten dat de band niet vanwege de financiën doorgaat. Het viertal, dat verder bestaat uit Guy Berryman, Jonny Buckland and Will Champion doneert veel geld aan goede doelen. Vooral goede doelen die zich inzetten voor kinderen krijgen veel geld van de artiesten, door hard te werken willen ze veel geld inzamelen om te kunnen doneren. Dit motiveert de bandleden enorm.

Coldplay – ‘Paradise’

YouTube player
Overzicht vanColdplay Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws