Ariana Grande in 2017 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 20 oktober 2016 om 11:21
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Ariana Grande fans opgelet! De populaire pop-zangeres komt met haar ‘Dangerous Women Tour‘ op 14 mei naar de Amsterdamse Ziggo Dome!

Ariana Grande in concert

Yes, Ariana komt eindelijk naar Nederland! Op zondag 14 mei 2017 staat de zangeres op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome! Het concert maakt deel uit van haar ‘Dangerous Woman Tour‘.

Ariana Grande Tickets

Tickets voor Ariana Grande gaan op vrijdag 28 oktober om 10.00 uur in de verkoop. Kaarten zijn onder andere online verkrijgbaar via de volgende ticketverkooppunten:

Topticketshop (beschikbaar) Ticketmaster (uitverkocht)
Reserveer op tijd!

Wil je zeker zijn van kaarten? Reserveer dan op tijd! Vorige keer was het concert van Ariana Grande binnen 10 minuten compleet uitverkocht.

Ariana Grande

De zangers werd bekend door haar acteerwerk in de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In september 2013 bracht de zangeres haar debuutalbum Yours Truly uit. In 2014 bracht ze samen met Iggy Azalea de grote hit Problem uit. In Augustus 2014 bracht ze haar tweede album My Everything uit en afgelopen mei kwam haar derde album Dangerous Women uit.

Met een gelijknamige tour zal ze in mei 2017 het podium van de Ziggo Dome veroveren. De laatste keer dat de zangeres in Nederland was, was op 28 en 29 mei. De show op 29 mei was binnen 10 minuten uitverkocht en de extra show op 28 mei werd toegevoegd. Ook dit concert was binnen no-time uitverkocht.

Luister hier naar Problem met Iggy Azalea:

YouTube player

Bron: Mojo Concerts

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.