Wie volgt Dotan zijn ‘Song van het Jaar’ op?

Geschreven door op 17 november 2015 om 16:00

3voor12 presenteert wederom de ‘Song van het Jaar’. Vanaf deze week kan er tot en met 30 november gestemd worden.

Song van het Jaar

Wie krijgt dit jaar de eervolle vermelding van Song van het Jaar? Vanaf deze week kunnen muziekliefhebbers weer stemmen op hun top-10 tracks van dit jaar. Het is inmiddels weer de 31e keer dat de prijs wordt uitgereikt.

De redactie van 3voor12 stelde een lijst van 290 nummers samen, waaruit jij jouw favoriete tracks kunt kiezen. Zit jouw ultieme 2015-track er niet tussen? Voel je dan vrij om jouw eigen lievelingsnummers toe te voegen! Je kunt tot maandag 30 november 23.57 uur stemmen. Kijk voor meer informatie op de website.

Evenement volgen

Op 11 december volgt de bekendmaking in TivoliVredenburg. Tevens zullen Lil Kleine & Ronnie Flex, John Coffey, Rondé, Fresku, HAEVN, Lucas Hamming, Weval, The Brahms, Bewilder, The Indien, PAUW, Sef, The Mysterons en Klangstof aanwezig zijn voor optredens – meer namen volgen nog! Het gehele Song van het Jaar spektakel is te volgen op 3FM en NPO 101, waarna op 12 december de show wordt uitgezonden op NPO 3.

Dotan concert

Vorig jaar won Dotan de Song van het Jaar. Niet geheel onverwacht; de zanger boekte een succesvol jaar en stond op menig podia met zijn grote hit Home. Dit najaar is de artiest te zien in 013 en de Ziggo Dome, waarvan laatstgenoemde locatie is uitverkocht. Wil je er alsnog bij zijn? Kijk dan hier.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Radio · Song van het Jaar Nieuws