Ariana Grande’s concert in Ziggo Dome geheel uitverkocht

Geschreven door op 21 november 2014 om 11:54
Ariana Grande - Credits: By Rachel Ann Selvin - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Het concert van Ariana Grande in de Ziggo Dome op vrijdag 29 mei 2015, was binnen tien minuten uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?


Ariana Grande’s langverwachte concert is eindelijk daar. Ongeveer een week terug werd bekendgemaakt dat Ariana Grande naar Nederland zou komen voor een concert. Vorige week schitterde de tienerster met een gastoptreden tijdens The Voice of Holland. Alle Nederlandse fans zijn door het dolle heen en de tickets vlogen dan ook zeer snel de deur uit.

Ariana Grande Uitverkocht

Het concert van Ariana Grande in de Ziggo Dome ging vanmorgen om 10 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 10 minuten was het concert volledig uitverkocht. Het concert in het sportpaleis in Antwerpen volgde een uur later. Eerder deze week vond een aparte pre-sale plaats via de App Fahlo. Tijdens deze speciale pre-sale ging een deel van de kaarten al vroegtijdig in de verkoop.

 

Grote teleurstelling bij fans

Tot grote teleurstelling van veel fans, was het concert van Ariana Grande binnen tien minuten compleet uitverkocht. Facebook en Twitter ontplofte toen bleek dat de kaarten binnen een paar minuten volledig uitverkocht waren.

Veel fans hebben geen kaarten kunnen bemachtigen. De teleurstelling is dan ook groot. Veel fans uitten hun frustratie op Twitter en Facebook over problemen tijdens de voorverkoop. Veel klachten gingen over storingen op de website van ticketmaster. Andere fans stonden een uur van tevoren in de wachtrij maar kwamen hier niet doorheen.

Hoe kom je nu nog aan tickets

Heb je helaas geen tickets voor Ariana Grande kunnen bemachtigen? Er zijn gelukkig nog een aantal manieren om toch aan kaarten te kunnen komen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze site. Dit is een secundaire ticketshop waar op dit moment nog wel tickets worden aangeboden voor Amsterdam en Antwerpen. Bij secundaire ticketshops betaal je soms wat meer voor je tickets. Wil je dit concert absoluut niet missen?  Dan is dit een veilige manier om toch aan concertkaarten te komen.

  • Tip: Wegens de enorme vraag naar kaarten raden wij je aan om niet te lang te wachten met het zoeken naar tickets.
  • Tip: Ga je vanuit Nederland naar het concert in Antwerpen? Dan is het verstandig om je vervoer alvast te regelen. Reserveer je treinreis alvast vooraf zodat jij zeker bent van vervoer.

 

 

The Honeymoon Tour

Het Ariana Grande concert in Amsterdam en Antwerpen is onderdeel van The Honeymoon-Tour. Tijdens het concert zullen ongetwijfeld hits zoals Problem & Bang Bang voorbijkomen. Met deze nummers scoorde Ariana Grande enorme hits wereldwijd. We zullen in de toekomst ongetwijfeld nog veel horen van deze absolute mega ster!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Nieuws · Uitverkocht
Responsive Menu
Add more content here...