Mark Lanegan ook in juli in Nederland

Geschreven door op 28 april 2016 om 12:30

Mark Lanegan komt weer naar Nederland! Hij verschijnt op 28 juli in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen en op 29 juli in de Melkweg in Amsterdam.

Concerten

Eerder kondigden we al aan dat Mark Lanegan op 6 en 7 mei  in Nederland te zien is in 013 Tilburg en TivoliVredenburg Utrecht. Deze shows zijn helaas al uitverkocht. Gelukkig komt hij eind juli terug naar Nederland. op donderdag 28 juli terug staat Lanegan in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen! Hij treedt ook op als Mark Lanegan Band in de Melkweg in Amsterdam op vrijdag 29 juli.

Tickets

De tickets voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf 10 uur ’s ochtends op vrijdag 30 april. De tickets voor de show in Openluchttheater de Goffert zijn verkrijgbaar via de site van Doornroosje. Kaartjes voor het concert op 29 juli in Amsterdam zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Mark Lanegan

Deze zanger staat vooral bekend als frontman van de grunge rockband Screaming Trees die in 1984 was opgericht maar zelf heeft hij ook veel solo-albums uitgebracht. Voorbeelden van succesvolle albums zijn Bubblegum en zijn recentere werk Phantom Radio. Daarop kan je zijn bijzondere, diepe stem horen. Daarnaast heeft hij ook veel bijgedragen aan het succes van Queens of The Stone Age door met ze samen te werken.

 

Bron: Doornroosje, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.