Nieuwe Barbra Streisand tournee aangekondigd

Geschreven door op 17 mei 2016 om 11:14
Barbra Streisand - Credits Lifescript - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Tijd voor een nieuwe Barbra Streisand tournee. Vanaf augustus gaat de zangeres weer op tournee langs tien Amerikaanse steden.

Celebrating Six Decades of #1 Albums

Dat maakte het management van de 74-jarige Streisand bekend. Met haar Celebrating Six Decades of #1 Albums Tour zal ze vanzelfsprekend haar zes nummer 1 albums vieren.

Barbra Streisand Tournee

Onderdeel van de nieuwe Barbra Streisand tournee zijn steden als New York, Washington, Boston, Chicago en Las Vegas aan. Er staat ook een show in het Canadese Toronto op de planning.

Nieuw Album

Naast de concertreeks deze zomer, brengt de zangeres een nieuw album uit. Deze plaat zal eind dit jaar verschijnen. Fans die online een ticket reserveren voor haar concert krijgen het nieuwe album er gratis bij. In 2014 bracht de wereldster haar laatste album uit: Partners.

ook naar Nederland?

In 2012 deed Barbra Streisand voor de laatste keer een tour. Dit keer ging het om een wereldtournee waarbij de artiest Noord-Amerika en Europa aandeed.

Als onderdeel van deze tournee kwam de zangeres destijds ook naar Nederland. Of de wereldster binnenkort weer naar Nederland komt is nog niet bekend.

Bron: Barbrastreisand.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.