Barbra Streisand brengt nieuw album uit

Geschreven door op 10 september 2014 om 12:20
Barbra Streisand - Credits Lifescript - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Barbra Streisand is back in business! Overmorgen ligt haar nieuwe album ‘Partners’in de winkel. Fans kunnen het album alvast vooruit reserveren.

Het album ‘Partners’ van Barbra Streisand is wederom een uniek stukje vakwerk. Streisand zingt duetten met een aantal grote namen uit alle generaties. Een ware must-have voor de echte fan!

 

Barbra Streisand

De 72 jarige Barbra Streisand is nog altijd even gemotiveerd en zeker niet snel tevreden. Met Streisand een duet zingen is geen eenvoudige opgave. De perfectionist eist werkelijk alles van haar partners. Barbra Streisand heeft niet voor niets al 72,5 miljoen albums verkocht in de VS. Hiermee is ze met recht de beste verkopende zangeres aller tijden. Met dit album voegt ze opnieuw een juweel toe aan haar toch al zo imposante oeuvre.

 

Nieuw Streisand Album

Het nieuwe album van Barbra Streisand bevat schitterende duetten met een aantal van de meest iconische mannelijke vocalisten te wereld. Streisand werkte samen met John Legend, Stevie Wonder, John Mayer, Billy Joel, Michael Bublé en Andrea Bocelli. Uiteraard ontbreekt het duet met haar zoon Jason Could niet op deze cd. Doordat Streisand grootheden uit verschillende generaties wist te bundelen, zal het album naar verwachting een groot publiek aanspreken. Het album ligt aanstaande vrijdag in de winkel.

Tip: Fans kunnen het album ‘Partners’ en ‘Partners’ Deluxe Editie alvast reserveren bij Bol.com

 

Barbra Streisand Video

Kunt u ook niet wachten tot 12 september? Het nummer met Billy Joel staat al op youtube. Bekijk hier de video, en geniet alvast van een voorproefje.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Barbra Streisand Nieuws · Nieuws