Kraak en Smaak kondigt optredens door Nederland aan

Geschreven door op 8 juni 2016 om 10:47
Drukte bij Kraak & Smaak | SWITCH Festival 2017 | Fotocredits Maurits Schuijf (ArtiestenNieuws)

Het Nederlandse producerstrio Kraak en Smaak is druk met succes hebben in de hele wereld. Maar ze vergeten Nederland niet. In het najaar treedt de groep op in verschillende zalen!

Kraak en Smaak concert

Het Leidse producerstrio Kraak en Smaak releaset op 10 juni hun nieuwe album, en om dat te vieren trekt de groep door het land voor een aantal clubshows. Op zaterdag 22 oktober staat de groep tijdens ADE in Melkweg Amsterdam, zaterdag 12 november is de groep in 013 Tilburg, vrijdag 18 november in Doornroosje Nijmegen, en op vrijdag 9 december spelen ze TivoliVredenburg Utrecht ondersteboven.

Kraak en Smaak kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop is reeds begonnen.

Sappige optredens

De nieuwe optredens staan in het teken van het nieuwe album Juicy Fruit, welke op vrijdag 10 juni uitkomt. Dit is natuurlijk reden voor een feestje, en laten ze daar nou heel goed in zijn! Sinds hun debuutalbum Boogie Angst (2005) is de groep beroemd in binnen- en buitenland, en spelen ze elke zaal waar ze binnen komen aan gort.

En geen zorgen, dit is geen show met drie laptops en bijbehorende koptelefoons. Nee, dit is the real deal: drums, bas, toetsen en vocals! Toegankelijke, funky en sappige live-beats, die doen denken aan The Chemical Brothers en Moby. Ben jij er bij?

 

YouTube player

Bron: Facebookpagina K&S

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.