538-dj’s Coen & Sander nieuwe hosts Strandfestival ZAND

Geschreven door op 23 juli 2019 om 15:08
Coen & Sander (persfoto Strandfestival ZAND)

Radio-dj’s Coen & Sander verzorgen dit jaar de presentatie van Strandfestival ZAND! Het duo treedt tijdens het festival ook op als DJ-act, waarmee de line-up van het evenement rond is.

Coen & Sander presenteren Strandfestival ZAND

Coen & Sander zijn de nieuwe presentatoren van Strandfestival ZAND! Het duo van Radio 538 neemt de presentatie over van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond, die de afgelopen jaren de rol van hosts op zich namen. De dj’s verzorgen ook een optreden op het hoofdpodium, waar ze het festival op feestelijke wijze zullen afsluiten. Met de toevoeging van het duo is de line-up van het festival helemaal rond.

Strandfestival ZAND vindt deze zomer op zaterdag 24 augustus plaats op het strand van Almere. Het evenement kent dit jaar een nieuwe opzet. Naast het vertrouwde hoofdpodium heeft het festival twee thema-podia toegevoegd: ZAND Danst en ZAND Feest. De line-up van het muziekfestijn is dan ook flink uitgebreid! In totaal betreden bijna twintig acts de podia, waaronder André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex, Tino Martin en Snollebollekes. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

 

Bron: Strandfestival ZAND

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Strandfestival Zand Nieuws