Bishop Briggs aankomend najaar naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 23 juli 2019 om 12:08
Pinkpop 2020, Bishop Briggs - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Bishop Briggs komt naar Nederland! De Schotse singer-songwriter reist in december naar Amsterdam voor een show in de Melkweg.

Bishop Briggs naar Melkweg Amsterdam

Goed nieuws voor fans van Bishop Briggs! De zangeres, die bekend staat om haar indrukwekkende stem, komt eind 2019 naar Amsterdam voor een show in de Melkweg. De 27-jarige singer-songwriter betreedt het podium in de hoofdstad op woensdag 11 december.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 26 juli in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Church of Scars’

Sarah Grace McLaughlin, zoals de zangeres daadwerkelijk heet, brak in 2015 door met haar hitsingle ‘Wild Horses’. Sindsdien gaat de carrière van de alternative indiepopster als een speer. De singer-songwriter scoorde meerdere hits met tracks als ‘Dream’ en ‘River’ en in 2018 verscheen het debuut studioalbum van McLaughlin: ‘Church of Scars’.

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.