George Dalaras komt naar het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam

Geschreven door op 14 oktober 2016 om 11:44
George Dalaras - Foto: Anna Scholz - (Bron: Wikemedia Commons)

De Griekse zanger George Dalaras komt naar Nederland! In mei 2017 speelt de zanger in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

George Dalaras

George Dalaras – Foto: Anna Scholz – (Bron: Wikemedia Commons)

Dalaras in concert

Op 15 mei zal de Griekse zanger te zien en te horen zijn in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Tickets voor de show

Kaarten voor het concert gaan op zaterdag 15 oktober om 10.00 in de verkoop. Kaarten zijn onder andere beschikbaar via Ticketmaster.

George Dalaras

George is de meester van de Griekse volksblues. De zanger is 67 jaar en speelt al bijna een halve eeuw wereldwijd voor volle zalen. Dalaras is de eerste artiest die buiten zijn land grote concerten gaf en op grote festivals stond. De zanger heeft onder andere in het Parijse Olympia Theater en de Royal Albert Hall in Londen gespeeld.

In 1972 ging brak Dalaras door in de Griekse muziek. Zijn album To do so werd goud! In 2001 bracht hij het album Running Road uit en in 2008 het album Deserted Village. Ook is er in 2000 een collectie gemaakt van zijn muziek. Dit zijn 2 cd’s met de beste nummers van de zanger.

Veel samenwerkingen

Niet alleen speelt de volksblues zanger grote concerten, hij werkt ook samen met grote artiesten. Zo heeft de zanger samengewerkt met Sting, Bruce Springsteen en Peter Gabriel. Ook heeft de Griek mogen optreden voor Nelson Mandela. De zanger staat bekend om zijn krachtige stemgeluid en is altijd trouw gebleven aan zijn muzikale roots.

Eerdere shows in Nederland

De Griekse zanger heeft al vaker optredens gegeven in Nederland. Hij stond eerder al in Carré en de Heineken Music Hall.

Kijk hier naar zijn Mad Secret concert:

YouTube player

Bron: Luxor Theater, Ticketshop

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws