Florence And The Machine naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 15 juni 2015 om 12:25
Florence and the Machine - Fotocredits: Becky-Sullivan - Wikimedia Commons CC BY 2.0

Florence And The Machine geeft dit jaar een concert in Nederland. Op donderdag 10 december staat de Britse band in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Vorige maand bracht Florence And The Machine hun derde album uit. Het album How Big, How Blue, How Beautiful is de aanleiding van de tournee.

Concertkaarten

Tickets voor het concert van Florence And The Machine gaan op vrijdag 19 juni 2015 in de verkoop. De voorverkoop start om 10:00 uur via Ticketmaster. Wil je zeker zijn van tickets? Dan kun je je tickets hier alvast vooruit reserveren.

florence and the machine

De band brak in 2009 door met het debuutalbum Lungs. Dit album was dat jaar een van de meest populaire releases in Groot-Brittannië. De band heeft miljoenen exemplaren verkocht en ontving vele prijzen voor het album. Het tweede album Ceremonials kwam uit in 2011. Dit album was wederom een groot succes. ‘Hits als Shake It Out’, ‘Dog Days Are Over’, en ‘You’ve Got The Love’ scoorden wereldwijd op de hitlijsten.

Vorige maand is dan eindelijk het langverwachte derde studioalbum uitgebracht. How Big, How Blue, How Beautiful is volgens de band compleet anders dan de voorganger Ceremonials. De donkere thema’s hebben plaatsgemaakt voor realistische interpretaties van de wereld.

“Ceremonials was vooral gericht op het idee van ontsnappen of herboren worden uit de dood, maar het nieuwe album gaat juist over hoe men kan leren leven en de wereld liefhebben, in plaats van proberen te ontsnappen uit diezelfde wereld”, aldus frontvrouw Florence Welch.

Florence and the Machine concert

Florence and the Machine heeft een reputatie als een van de meest indrukwekkende en energieke live acts van deze tijd. Zangeres Florence Welch staat bekend om haar betoverende stem. Tijdens concerten maakt de zangeres live telkens weer een verpletterende indruk op het publiek. Helaas gaat de indie rockband niet zo vaak op tournee. Het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam is daarom extra bijzonder.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.