Ben Folds and a piano in 2018 naar Paradiso in Amsterdam

Geschreven door op 16 november 2017 om 14:47
Ben Folds - Fotocredits: Kristian Risager Larsen (Flickr CC BY-SA 2.0) (Ben Folds and a piano)

De Amerikaanse singer-songwriter Ben Folds komt in juni met zijn show ‘Ben Folds and a piano’ naar de Amsterdamse Paradiso.

Ben Folds and a piano naar Paradiso

Ben Folds komt op zaterdag 2 juni 2018 met zijn tour ‘Ben Folds and a piano’ naar Paradiso. De Amerikaanse artiest speelt dan in de Grote Zaal van de Amsterdamse poptempel. De zanger begeleidt zichzelf voornamelijk op de piano.

Tickets

Tickets voor Ben Folds gaan op vrijdag 17 november 2017 in de voorverkoop. De online kaartverkoop start om 10:00 uur via de Website van Ticketmaster van Ticketmaster.

Ben Folds - Fotocredits: Kristian Risager Larsen (Flickr CC BY-SA 2.0) (Ben Folds and a piano)

Ben Folds – Fotocredits: Kristian Risager Larsen (Flickr CC BY-SA 2.0)

Ben Folds Five

De artiest creëert veelzijdige soloalbums, waarin hij meerdere genres toepast. De muzikant heeft samengewerkt met artiesten als Sara Bareilles, William Shatner en Regina Spektor.

In de jaren ’90 vormde hij een band met rocktrio ‘Ben Folds Five’. Ben Folds Five bestaat uit Ben Folds zelf (piano, zang, synthesizer, melodie), Robert Sledge (basgitaar, synthesizer, zang) en Darren Jesse (drums).

‘So There’

Het laatste studioalbum dat de singer-songwriter heeft uitgebracht heet ‘So There‘. De plaat kwam in september 2015 uit, en bestaat uit acht popnummers en één pianonummer.

Bron: benfolds.com, Paradiso, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.