Amerikaanse zangeres Beth Hart voor meerdere shows naar Nederland

Geschreven door op 29 maart 2017 om 10:26
Beth Hart - Foto Jørund Føreland Pedersen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De Amerikaanse zangeres Beth Hart komt in oktober naar Nederland! De singer-songwriter staat op woensdag 25 oktober solo in theater De Spiegel in Zwolle. Een dag later staat de Amerikaanse in Stevenskerk te Nijmegen.

Beth Hart naar Nederland

De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt aankomend najaar naar Nederland! Eerder kondigde de zangeres al een show aan in de Amsterdamse Ziggo Dome, voor volgend jaar. Nu is bekendgemaakt dat de zangeres eerst dit jaar nog enkele shows in Nederland geeft.

Op woensdag 25 oktober staat Hart in theater De Spiegel in Zwolle. Een dag later, donderdag 26 oktober, komt de Amerikaanse zangeres langs Stevenskerk in Nijmegen. De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 31 maart.

Tickets voor de shows

Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten (De Spiegel) Kaarten (Stevenskerk)

Secundair:

Concertkaarten

Fire on the Floor

De Amerikaanse zangeres staat bekend om haar rauwe stem en stevige muziek met blues, jazz, soul en rock invloeden. In haar lange en succesvolle carrière werkte Hart samen met grote artiesten zoals Jeff Beck en Joe Bonamassa.

In 2016 bracht ze haar laatste album uit, getiteld ‘Fire on the Floor’. De plaat ontving lovende recensies en leverde Hart de award voor beste album van het jaar op tijdens de European Blues Awards.

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.