Shania Twain brengt na 14 jaar nieuw album uit

Geschreven door op 26 oktober 2016 om 13:06
Shania Twain at the Junos - March 27, 2011. - Wikimedia Commons

Shania Twain fans hebben hééééél veel geduld moeten hebben, maar binnenkort komt er dan eindelijk nieuw materiaal uit van de zangeres.

Shania Twain brengt nieuw album uit

In een interview met Rolling Stone Magazine heeft Shania Twain aangekondigd dat ze binnenkort een nieuw album uitbrengt. De 51-jarige zangeres is de studio ingedoken en werkt hard aan haar “meest diverse album ooit“. Aldus Twain.

Jarenplan dankzij tegenslagen

Het nieuwe album wordt de langverwachte opvolger van het album ‘UP!‘. Deze plaat kwam uit in het jaar 2002. De artiest heeft jarenlang aan het album gewerkt. Dankzij allerlei tegenslagen was Twain niet eerder in de gelegenheid om het album af te maken.

De zangeres kreeg in de tussentijd last van haar stembanden en moest daarvoor een operatie ondergaan. Ook moest Shania na haar scheiding op zoek naar een nieuwe producent. De reden hiervoor was dat alle voorgaande platen door haar ex werden geproduceerd.

Klaar voor een comeback

Nu is de zangeres druk bezig met het afronden van haar album en bijna klaar voor een comeback. Wanneer het album precies verscijnt is nog onduidelijk, maar volgens Shania Twain is het “zeer binnenkort”.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·