The Game geeft kijkje in bankaccount

Geschreven door op 31 januari 2016 om 19:59

Rapper The Game publiceerde een foto met daarop zijn donatie aan de stad Flint. Echter, de focus van de foto lijkt uit te gaan naar zijn bankaccount.

Gulle donatie van The Game

Barack Obama heeft de noodtoestand afgekondigd in de Amerikaanse plaats Flint omdat er lood in het drinkwater terecht is gekomen. Volgens rapper Te Game waren de donaties van andere bekende sterren zoals Madonna en Jimmy Fallon lang niet genoeg om Flint te helpen. Zij doneerden ieder 10.000 dollar en The Game overtrof dat dubbel en dik! Hij doneerde maar liefst één miljoen dollar! “Ten eerste omdat mijn jongere zus en haar kinderen er wonen. Ten tweede omdat het me wat kan schelen”, zo verklaarde hij zijn donatie onder een foto op zijn Instagramkanaal. Zijn stichting Robin Hood Project heeft een half miljoen dollar overgemaakt en het bedrijf Avita Water de andere helft.

the game

Mooi bankaccount

The Game zegt zelf de foto te hebben gedeeld omdat hij velen niet gelooft dat zij echt gedoneerd hebben. Hij wil dat er geen twijfels ontstaan over zijn donatie. “Ik wil niemand meer het woord ‘belofte’ zien gebruiken in hun persbericht, want we weten allemaal wat dat betekend.” Wat ook op de foto te zien is, is het bedrag dat op het bankaccount van The Game staat. Is dit met opzet denk je? Het is in ieder geval een mooi bedrag om met de wereld te delen (13,274,585.32 dollar), maar waarom moest dat er perse bij?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Game Nieuws