LA The Voices toch niet naar Songfestival

Geschreven door op 13 november 2012 om 10:29

Gordon gaat met zijn mannengroep LA The Voices toch niet naar het Eurovisie Songfestival. Eerder was er sprake van dat ze zouden gaan concurreren met Anouk, maar dat idee is nu van de baan. 

Het is Los Angeles The Voices niet gelukt om zich te kwalificeren voor het Eurovisie Songfestival. De mannengroep had zich ingeschreven voor de voorrondes in Zwitserland, omdat er daar een open inschrijving geldt waardoor iedereen zich kan inschrijven voor de voorrondes.

Het Zwitserse publiek kon stemmen op 180 inzendingen, waarvan 2 liedjes door LA The Voices. De liedjes met de meeste stemmen gaan door naar de Zwitserse nationale finale, maar helaas voor Gordon en zijn groep zaten zij daar niet bij. Dat lieten ze gisteren weten via Twitter:

Eerder liet Gordon weten “niet bang te zijn om het op te nemen tegen Anouk” in de (halve) finale van het Eurovisie Songfestival, omdat hij “ondanks dat hij haar een geweldige zangeres vond niet wist of Europa wel op haar zit te wachten”. Helaas voor hem zit Europa (of in ieder geval Zwitserland) blijkbaar niet op hém te wachten.

Los Angeles, The Voices – Jij Geeft Me Vleugels

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Gordon Nieuws · Nieuws