Louis Tomlinson ontevreden over de Coachella 2018 line-up

Geschreven door op 5 januari 2018 om 11:02

Dinsdag 2 januari werd de line-up van het Coachella Valley Music and Arts Festival 2018 bekendgemaakt. Hoewel er over het algemeen positief op werd gereageerd, was zanger Louis Tomlinson het niet eens met de lijst.

Coachella Festival 2018

Het Coachella Festival is een zesdaags muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Indio, Californië. Met verschillende podia krijgen festivalgangers de mogelijkheid om diverse muziekstijlen te beluisteren. Het festival wordt veelal bezocht door bekende figuren.

De headliners van de 2018 editie van het festival zijn The Weeknd, Eminem en Beyoncé. Andere populaire artiesten die gaan optreden zijn onder meer Cardi B, HAIM, Kygo, SZA en Post Malone.

Louis Tomlinson niet tevreden

Op Twitter uitte fans zich positief over de line-up, behalve singer-songwriter Louis Tomlinson. In een tweet schreef hij:

Zag net de Coachella line-up… waar de f*ck zijn alle bands!? Het is een festival!?

Uiteenlopende reacties

De reacties op de tweet zijn uiteenlopend. Zo reageerde iemand:

@Louis_Tomlinson Beyoncé is er en dat is alles dat we nodig hebben in ons leven.

Een ander was het juist weer eens met Tomlinson:

@Louis_Tomlinson Dat is zo omdat Coachella heel erg mainstream aan het worden is. Echt belachelijk want nu gaan mensen er alleen naartoe om te zeggen dat ze zijn geweest in plaats van omdat ze daadwerkelijk de muziek waarderen!”

Daarnaast waren er veel One Direction fans actief. Zij reageerden vooral dat Louis de boyband weer bij elkaar moet roepen om zelf op Coachella te gaan optreden.

Bronnen: Twitter, Coachella.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.