Zangeres Bea Miller releaset muziek video voor S.L.U.T.

Geschreven door op 22 januari 2018 om 10:31
Bea Miller - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: James McShane - (CC BY-SA 3.0)

Zangeres Bea Miller heeft voor de laatste single van haar meest recente EP, Chapter Three: Yellow, op vrijdag 19 januari een nieuwe videoclip uitgebracht.

Bea Miller brengt videoclip uit

Het zat er al een tijdje aan te komen en nu eindelijk is hij er! De laatste muziek video van de reeks van de ‘Chapter’ EP trilogie is op vrijdag 19 januari uitgebracht. Met deze laatste video sluit Bea Miller de reeks af op een high note. Het nummer gaat volledig over een positief zelfbeeld.

De achttienjarige zangeres schreef het nummer nadat ze veel negatieve reacties op sociale media ontving. Een foto op Instagram waarop de zangeres duidelijk geen bh onder haar shirtje droeg werd al snel bestempeld als ‘sletterig’. In een interview met Just Jared JR vertelt Bea over de situatie en wat het met haar deed. “Ik verloor het even”, vertelt ze. “Ik was aan het razen en tieren.

Chapter

De titel van het nummer staat voor ‘Sweet, Little, Unforgettable Thing’, afgekort S.L.U.T. De EP die afgelopen oktober uitkwam staat in het teken van zelf-ontdekking. De voorgaande en bijhorende EP’s zijn in tegenstelling tot deze veel minder positief.

Zo gaat ‘Chapter One: Blue’ over het verdriet dat je voelt wanneer je iemand die je lief hebt moet loslaten. ‘Chapter Two: Red’ gaat over de bittere nasmaak van ‘Chapter One’ en over het beginnen met een schone lei.

S.L.U.T.

De muziek video voor S.L.U.T. straalt één en al positiviteit uit vanwege het vrolijke kleurgebruik. Vier dames, inclusief Miller, komen geregeld in beeld terwijl ze in hun eentje bewegen op de muziek.

Deze beelden worden op bepaalde momenten even teruggespoeld voor een extra speels effect. In het laatste shot steekt Bea haar tong uit naar de camera, voordat ze van de set afloopt. Bekijk de video hieronder.

YouTube player

 

Bronnen: YouTube, iTunes, JustJaredJr.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Bea Miller Nieuws · Nieuws · Videos