Paul Kalkbrenner HMH Concert op 9 maart 2013!

Geschreven door op 17 oktober 2012 om 10:27
Paul Kalkbrenner - Foto: Pkalk10 - (Bron: Wikimedia Commons)

Concertorganisator Live Nation heeft bekend gemaakt dat Paul Kalkbrenner op 9 maart 2013 een optreden zal geven in de Heineken Music Hall. Lees verder voor meer informatie over het optreden!

“De koning van de sfeervolle techno”, zoals hij door Live Nation wordt genoemd, was al lange tijd een grote naam in de technowereld, maar werd in 2009 pas internationaal bekend nadat hij de hoofdrol speelde in de film Berlin Calling. Daar produceerde Kalkbrenner ook de soundtrack voor. Vooral ‘Sky and Sand’ (die ingezongen werd door zijn broer Fritz Kalkbrenner) werd internationaal bekend.

Tijdens het optreden kunnen bezoekers waarschijnlijk ook nieuw werk verwachten. Op 30 november brengt hij zijn langverwachte album ‘Guten Tag’ uit. Van dat album is de eerste single ‘Das Gezabel’ al uitgebracht, deze is hieronder te beluisteren.

Het optreden van Kalkbrenner is onderdeel van zijn Europese tournee. Daarmee staat hij een dag voor het concert in de HMH ook in de Lotto Arena in Antwerpen.  De kaartverkoop voor beide optredens begint aanstaande vrijdag 19 oktober om 10.00 via de site van Paul Kalkbrenner tickets pagina voor het hmh optreden op 9 maart 2013.

Paul Kalkbrenner – Das Gezabel

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws