North Sea Jazz bevestigt eerste namen voor 2019

Geschreven door op 29 januari 2019 om 12:30
North Sea Jazz - Foto Simon Bierwald (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

De eerste vijfendertig namen voor North Sea Jazz in 2019 zijn bevestigd. Onder meer Young Gun Silver Fox, Toto en Bob Reynolds betreden het podium van Rotterdam Ahoy. 

Young Gun Silver Fox naar North Sea Jazz

Op dinsdag 29 januari 2019 werd Young Gun Silver Fox als eerste act bekendgemaakt voor North Sea Jazz. De band betreedt op zondag 14 juli 2019 het podium. Zanger Andy Platts bevestigt het nieuws tijdens ‘Jan-Willem staat op’ op NPO Radio 2:

“We zijn zo, zo, zo ontzettend enthousiast. We oefenen en trainen veel, want we willen zo sexy mogelijk zijn tijdens het optreden. We gaan er tijd in steken om met iets speciaals komen op het festival. Het gaat te gek worden.”

Eerste bevestigde namen

Naast Young Gun Silver Fox heeft de organisatie van North Sea Jazz op 29 januari nog vierendertig namen bevestigd. Onder meer Toto, Bob Reynolds, Rag’n’Bone Man, Marc Broussard en Janelle Monáe treden op. Bekijk de volledige line-up op de website van het festival.

North Sea Jazz

Het driedaagse festival vindt jaarlijks plaats in Rotterdam Ahoy. De editie in 2019 loopt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli. Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Bron: northseajazz.com, NPO Radio 2

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.