Will & The People, The Gaslight Anthem e.a. naar Paaspop 2013

Geschreven door op 22 november 2012 om 15:19

Paaspop heeft 10 nieuwe namen bekend gemaakt voor de 2013 editie van het festival. Het festival in Schijndel bevestigde vanmiddag de eerste namen via Twitter. 

Paaspop stuurde vanmiddag onderstaande tweet de wereld in, met daarin de eerste namen voor het 3-daagse festival en aanvullende informatie over de verkoop.

De eerste 10 namen van het festival zijn: The Gaslight Anthem, Anne Soldaat, Blaudzun, Douwe Bob, Gui Boratto, Jandino Asporaat, La Pegatina, Moke, Will & The People en Barry Hay & Flying V Formation. De komende weken zullen er nog flink wat namen volgen, aldus het festival.

Het festival vindt plaats van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 in Schijndel (Noord-Brabant). Tickets voor pop 2013 zijn vanaf 1 december te koop via de Paaspop-site. Tot en met 5 januari geldt er een ‘early bird’ verkoop, in deze periode zijn de tickets tegen een gereduceerde prijs beschikbaar.

Daarnaast biedt Paaspop voor het eerst de  Young & Free-tickets’ aan. Met deze tickets kunnen 16- en 17- jarigen nog voordeliger kaarten kopen voor het festival.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws