Amy Schumer voor een show naar Amsterdam

Geschreven door op 2 juni 2016 om 12:09
Amy Schumer - Fotograaf: Mary Ellen Matthews | Penn State Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Amy Schumer komt naar Nederland! Op 28 augustus geeft de Amerikaanse comédienne een hilarische show in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Amy Schumer - Fotograaf: Mary Ellen Matthews | Penn State Flickr

Schumer – Fotograaf: Mary Ellen Matthews | Penn State Flickr

Amy Schumer Live

De Amerikaanse Amy Schumer gaat op tour en slaat Nederland natuurlijk niet over. Op zondag 28 augustus staat ze in de Heineken Music Hall in Amsterdam om er een komische avond van te maken. De deuren gaan om 18:30 uur open en de opvoering begint om 20:00 uur.

Reken er maar op dat je van de show de slappe lach krijgt. Met haar grappen over seks, feminisme, Hollywood en haar eigen leven is er geen ontkomen aan!

Amy Schumer tickets

De voorverkoop begint op 3 juni om 10:00 uur. Tickets voor deze show onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

‘Inside Amy Schumer’

Schumer is geen onbekende in de comedywereld. De comédienne wordt geprezen om haar eerlijkheid en de schokkende, persoonlijke verhalen. Ze heeft haar eigen serie op Comedy Central genaamd ‘Inside Amy Schumer’. Deze show is ook in Nederland te zien. Met deze serie heeft Amy onder andere een Critic’s Choice Television Award gewonnen voor Best Actress in a Comedy Series.

In 2015 is de zelfgeschreven film ‘Trainwreck’ uitgekomen waarin de komiek zelf heeft geacteerd met Bill Hader, Tilda Swinton, Brie Larson, John Cena, Ezra Miller en meer. Deze film heeft haar 2 Golden Globes nominaties opgeleverd.

YouTube player

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.