Milow maakt soundtrack nieuwe Nederlandse film

Geschreven door op 19 september 2012 om 15:41
Milow - Fotograaf Simon Schoeters (CC Flickr) (CC BY 2.0)

De Vlaamse zanger Milow zal de titelsong aanleveren voor de nieuwe Nederlandse film ‘Lilet Never Happened’. De Nederlandse speelfilm gaat over kinderprostitutie.

Milow heeft voor de Nederlandse dramafilm ‘Lilet Never Happened’ zijn medewerking toegezegd. De titelsong zal net als de film zelf begin 2013 uit worden gebracht.

De Vlaamse zanger zei zelf graag mee te werken aan de film omdat hij mee wil helpen het thema kinderprostitutie onder de aandacht te brengen. De makers van de film waren dan ook erg blij met de betrokkenheid van Milow, zo zei producente Jamillah van der Hulst: “Het is geweldig om te zien dat Milow, vanaf het begin dat hij betrokken werd bij de film, zich persoonlijk op een zeer actieve manier inzet”.

‘Lilet Never Happened’ gaat over het Filipijnse straatmeisje Lilet dat langzaam maar zeker de prostitutie in verdwijnt. De film, die is geregisseerd door Jacco Groen, heeft zijn eerste succesje al binnen. Volgende week zal ‘Lilet Never Happened’ namelijk te zien zijn op het Nederlands Film Festival. Je kunt hier meer informatie vinden over de film ‘Lilet Never Happened’.

Milow – Ayo Technology

YouTube player

Overzicht van Milow Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Milow Nieuws · Nieuws