Kansas met special guest Uriah Heep exclusief naar 013

Geschreven door op 29 maart 2017 om 11:25
Rich Williams (Kansas) - Foto Wayne Camlin - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Twee rockbands die in de jaren zeventig grote bekendheid verwierven, Kansas en Uriah Heep, komen samen naar Nederland! Op 17 juli staan de bands exclusief in 013, Tilburg.

UPDATE 11 mei: De show in poppodium 013 op 17 juli is door privé omstandigheden gecanceld.

Kansas + Uriah Heep

De Amerikaanse rockgrootheid Kansas komt aankomende zomer naar Nederland. En ze nemen een wel hele bijzondere special guest mee: Uriah Heep! De twee bands braken door in de jaren zeventig en verwierven grote internationale bekendheid. Bezoekers van de exclusieve show van beide bands kunnen een avond vol ouderwets goede classicrock verwachten.

Tickets voor de shows

De kaartverkoop voor de exclusieve show start op zaterdag 1 april. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Kansas

De progressieve rockband Kansas scoorde in de jaren zeventig een enorme hit met het nummer ‘Dust In The Wind’. De band stond in 2014 voor het laatst in Nederland, met zanger Steve Walsh. De zanger verliet even daarna de groep omdat hij geen toekomst meer zag in de band.

De overige bandleden gingen door zonder Walsh en brachten vorig jaar nog het album ‘The Prelude Implicit’ uit. Gitarist Rich Williams en drummer Phil Ehart zijn de enige twee bandleden die op elke plaat, sinds het begin van de band, te horen zijn.

Uriah Heep

De Amerikaanse hardrockband Uriah Heep zal Kansas vergezellen als special guest. Ook deze band verwierf grote bekendheid in de jaren zeventig, met platen als ‘Salisbury’‘Look At Yourself’ en ‘Demons & Wizards’. De groep staat bekend om haar stevige hardrock met duidelijke heavy metal invloeden.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.