Adele in Ziggo Dome en Sportpaleis uitverkocht

Geschreven door op 7 december 2015 om 10:19
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Vandaag gingen de extra concerten van Adele in Ziggo Dome Amsterdam en Sportpaleis Antwerpen in de verkoop. Binnen no-time raakten alle optredens uitverkocht.

Adele in no-time uitverkocht

Vorige week werden de extra optredens aangekondigd, nadat de shows in Ziggo Dome en Sportpaleis razendsnel uitverkocht raakten. De concerten voor Adele die vandaag in de verkoop gingen raakten nóg sneller uitverkocht dan afgelopen week! Sportpaleis was zelfs binnen zeven minuten door de kaarten heen! Voor beide shows in de Ziggo Dome duurde het iets langer: een kleine achttien minuten.

De animo voor de concerten is overweldigend, waardoor velen (wederom) tickets misliepen. Lukte het deze keer wel om kaarten te scoren?

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geen kaartje? Check onze tips!

Helaas zijn inmiddels alle concerten in de Lage Landen uitvekrocht. Adele heeft nog wel andere concerten in onder andere Frankrijk en Duitsland op de planning staan. Voor de tourlijst van de artieste kun je terecht op haar website. Pas op: verwacht wordt dat ook die optredens snel uitverkocht raken of inmiddels al uitverkocht zijn.

Bezoek een andere ticketshop waar momenteel nog kaarten voor Adele te koop zijn. Je betaalt wel wat meer, maar dat is de afweging die je moet maken. Hier worden op het moment van schrijven nog een beperkt aantal kaarten aangeboden. Tickets verschijnen meestal ook op tweedehands websites zoals Marktplaats, maar pas daarbij op voor oplichters.

Soms worden er extra aankondigingen gedaan. Deze mogelijkheid lijkt – gezien het feit dat er al meerdere extra shows zijn gepland – echter van de baan. Ook kun je hopen op een tweede verkoopmoment, waarbij opnieuw een gering aantal kaarten beschikbaar wordt gesteld door Ticketmaster of Teleticketservice.

Stel je vrienden, familie en kennis op de hoogte dat je op zoek bent naar Adele kaartjes. Misschien kan iemand in jouw netwerk je helpen om alsnog een kaartje te krijgen!

Verwachtingen

De exclusieve concerten van Adele staan altijd garant voor kwaliteit. Benieuwd wat je van de artieste kunt verwachten? Kijk een live-performance van de hitsingle Hello hieronder.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht