Adele concerten in Ziggo Dome razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 4 december 2015 om 10:23
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Beide concerten van Adele in Ziggo Dome Amsterdam zijn uitverkocht! Vanmorgen begon om 10.00 uur de verkoop voor de concerten die op 1 en 3 juni plaatsvinden.

Update:

Zojuist zijn er twee extra concerten in de Ziggo Dome aangekondigd! Op 4 en 6 juni zal Adele de extra optredens geven. De tickets voor deze shows gaan aanstaande maandag 7 december in de verkoop om 10.00 uur via Ticketmaster.

Origineel bericht:

Uitverkocht

Hello, it’s me. I was wondering if after all these years you’d like to meet. Veel Adele-fans zouden een moord doen voor een ontmoeting met de wereldartieste. Helaas lijkt deze droom voor velen in het water te vallen. De concerten die Adele komend jaar in Ziggo Dome geeft, raakten namelijk ontzettend snel uitverkocht. Binnen twintig minuten vlogen alle tickets over de virtuele toonbank. Hoe kun je alsnog dé artiest van de afgelopen jaren zien?

Tickets scoren

Check onderstaande tips om misschien alsnog aan een kaartje voor Adele te komen!

Je kunt altijd een ander concert bezoeken. Adele staat komend jaar ook in Sportpaleis Antwerpen (12 en 13 juni) en geeft een aantal optredens in Frankrijk en Duitsland. Verwacht wordt dat ook deze optredens razendsnel uitverkocht raken of inmiddels al uitverkocht zijn.

Een  tweede verkooppunt is een betrouwbare bron om kaartjes voor Adele te kopen. Je kunt ook altijd je geluk proberen op tweedehands websites, maar pas dan op voor oplichters.

Daarnaast wordt er heel soms een extra aankondiging gedaan. De animo voor concerten van Adele is ontzettend hoog, wat een goed teken is voor concertorganisatoren. Maar rumour has it dat Adele snel stemproblemen krijgt en daardoor weinig optredens in een kort tijdsbestek plant… Daarnaast staan er al twee Nederlandse concertdata op Adele haar tourschema.

Een tweede verkoopmoment vindt soms plaats vlak voordat het concert gegeven wordt. Hierbij wordt een gering aantal kaartjes opnieuw verkocht, dat na het originele verkoopmoment weer bij Ticketmaster terugkwam. Houd hiervoor de website en social media van Ticketmaster in de gaten rond de tijd van het geplande evenement.

Gebruik je netwerk: raadpleeg vrienden, familie en kennis! Laat weten dat je op zoek bent naar kaarten voor de shows van de zangeres en heel misschien word je zo alsnog aan een kaartje geholpen.

Adele – 25

Momenteel breekt de wereldartieste alle records wereldwijd met haar nieuwste album 25. Het album zal niet op streamdiensten zoals Spotify verschijnen. Fans kunnen dus enkel het album verkrijgen als betaalde download of als fysiek album via (web)winkels.

Verwachtingen concert

Adele treedt zelden op, waardoor concerten nóg exclusiever aanvoelen. Zo gaf de artieste voor het laatst een concert in Nederland in 2010. Benieuwd wat je van haar shows kunt verwachten? Kijk de geweldige recente live-performance van Hello hieronder!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Adele Nieuws · Artiesten · Featured · Nieuws · Uitverkocht