Sziget maakt eerste namen bekend: Major Lazer, Kensington en Dimitri Vegas & Like Mike

Geschreven door op 15 december 2016 om 12:49
Sziget festival - Fotocredits Gergely Csatari (Wikimedia Commons)

Sziget heeft de eerste namen voor de editie van 2017 aangekondigd! Het Hongaarse festival verwelkomt dit jaar onder andere Major Lazer, Kensington, Tom Odell en Two Door Cinema Club. Dimitri Vegas & Like Mike sluiten het festival in Budapest af komend jaar.

Sziget 2017

Het zijn de eerste vijftien namen voor het populaire festival in Budapest. Major Lazer is de eerste headliner op de Main Stage, waar ook Tom Odell en Two Door Cinema Club zullen optreden. In de A38-tent keert Kensington terug na hun optreden in 2015. Ook Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus en GTA treden daar op. De Nederlanders Oliver Heldens en W&W zijn de eerste namen voor de Arena.

Dimitri Vegas & Like Mike sluiten het festival met een spectaculaire eindshow af. Ze treden daarmee in de voetsporen van onder andere Martin Garrix en Hardwell.

Sziget kaarten en datum

Het festival vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 16 augustus in de Hongaarse hoofdstad Budapest. Kaarten zijn al verkrijgbaar via de website van Sziget en zijn nog tot het einde van dit jaar voor het goedkopere Early Bird-tarief.

Bekijk hier de aftermovie van afgelopen editie:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.