Folkrockband America aankomend najaar naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 20 maart 2018 om 11:30
america - Foto: Reverend Mick man34 (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

America komt naar Nederland! De Britse folkrockband reist aankomend najaar naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

America naar TivoliVredenburg

America fans opgelet! De legendarische band komt naar Nederland! De band rond de originele leden Gerry Beckley en Dewey Bunnell behaalde vooral in de jaren zeventig grote internationale successen, maar is nog altijd going strong!

De folkrockband trekt aankomend najaar naar het midden van het land voor een show in poppodium TivoliVredenburg. De rockers betreden het Utrechtse podium op zaterdag 20 oktober.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘A Horse With No Name’

America werd in 1970 opgericht door de vrienden Beckley, Bunnell en Dan Peek. Het trio brak in 1972 door met de megahit ‘A Horse With No Name’ en in de jaren die volgden had de band successen met tracks als ‘Tin Man’‘Lonely People’ en ‘Sister Golden Hair’.

In 1977 besloot Peek om de band te verlaten, waarna het langzaam bergafwaarts ging met het succes van de band. Desondanks zijn de heren nog altijd actief, gesteund door een aantal uitstekende touring-muzikanten!

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.