The Kik gaat met theatershow het land in

Geschreven door op 2 mei 2016 om 17:02
Six Strings Sessions XL, The Kik, Dave Von Raven. Flickr. Ferdi De gier (CC BY-SA 2.0)

De vrolijke Nederbieters van The Kik gaan het theater in! Met hun show Met De Deur In Huis touren ze het land door. De tour begint op vrijdag 30 september.

The Kik met de deur het land in

Er is leuk nieuws voor liefhebbers van de vrolijke upbeat-muziek van The Kik. De band onder leiding van Dave von Raven gaat met hun theatertour Met De Deur In Huis het hele land door. Ze starten op vrijdag 30 september in Vlaardingen, en eindigen op vrijdag 13 januari 2017 in Rotterdam.

The Kik Kaarten

Kaarten voor deze vrolijke optredens zijn onder andere te koop op de websites van de theaters en concertzalen waar ze gaan spelen.

Show vol inspiratiebronnen

Tijdens deze nieuwe shows zullen de mannen van de Nederbiet niet alleen eigen werk laten horen. Ze zullen ook laten horen wat hun inspiratiebronnen zijn. De bronnen blijken enorm uiteenlopend: van schrijvers als Lennaert Nijgh en Annie M.G. Schmidt naar componisten als Bach naar de popgoden van The Beatles.

Voor mensen die zin hebben in een avond vol vrolijkheid is dit een must-visit. Komt dat zien!

 

Bron: Nationale Theaterkssa

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.