The Kik met orkest naar Ahoy en Pinkpop

Geschreven door op 2 maart 2020 om 10:42
The Kik - Foto: Eric de Redelijkheid (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van The Kik! De Rotterdamse band heeft twee grote shows aangekondigd. De formatie staat in juni op Pinkpop en komt aankomend najaar Rotterdam Ahoy.

The Kik naar Pinkpop en Ahoy

De Rotterdamse Nederpoppers worden bij beide shows vergezeld door een orkest. Dave von Raven en co. betreden het podium van Pinkpop op zondag 21 juni. De show in Rotterdam Ahoy vindt enkele maanden later plaats: op zaterdag 7 november.

Concertkaarten

Tickets voor The Kik in Ahoy gaan op zaterdag 7 maart 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Tickets voor Pinkpop 2020 zijn ook verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

“We kijken er zó ontzettend naar uit”

De band laat middels een statement op de website van concertorganisator MOJO weten dat het niet kan wachten om opnieuw het podium van Ahoy te betreden:

“Vorig jaar stonden we voor het eerst in Ahoy. Eerlijk gezegd zit ik nog steeds na te genieten. Aan het einde van de avond kon ik niks anders zeggen dan ‘tot volgend jaar allemaal’, want het gevoel dat door je heen stroomt als je optreedt in dit muziekpaleis wil je keer op keer herbeleven en nooit meer kwijtraken. En daarom gaan we ‘m weer doen dit jaar, wederom met ons fantastische orkest. We kijken er zó ontzettend naar uit, dat hou je niet voor mogelijk.”

 

Bron: MOJO, Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.