Nick Jonas komt met kledinglijn in samenwerking met John Varvatos

Geschreven door op 24 januari 2018 om 14:33
Nick Jonas - Foto Ralph Arvesen (Flickr) (CC BY 2.0)

Mannenkleding ontwerper John Varvatos heeft een samenwerking met niemand minder dan Nick Jonas aangekondigd. De twee ontwierpen een limited edition capsulecollectie voor de zomer van 2018. Ook wordt Jonas het nieuwe gezicht van het merk.

Nick Jonas komt met kledinglijn

De collectie bevat op Jonas geïnspireerde stukken zoals gebreide kleding tot leren jassen. De ontwerpen worden ook beïnvloed door de stad Detroit, waar Varvatos veel tijd doorbracht. Met deze samenwerking is het de eerste keer in de geschiedenis van het merk dat de kleding een gezamenlijk label krijgt.

Kledingontwerper John Varvatos verteld over ‘JV x NJ’:

“Deze samenwerking is uniek voor ons- We hebben nog nooit een samenwerking met een artiest gehad en een persoon, op het product, het ontwerp van het merk gedaan. Ik kijk er naar uit om nog veel meer met Nick te gaan doen in de toekomst. “

YouTube player

Vriendschap

John en Nick waren vóór de productie van de kledinglijn al goede vrienden. De ‘Chains‘-zanger vertelt hoe de vriendschap en samenwerking tot stand kwamen:

“We gingen zitten voor het avondeten en ik wist meteen dat dit een goede vriend van me zou worden.- Ik denk dat het voor ons beiden logisch was. De menselijke band was zo echt omdat de vriendschap op zo’n natuurlijke manier was geëvolueerd, de volgende stap was om samen iets geweldigs te maken.”- Aldus de 25-jarige alleskunner.

Jonas Brothers reünie

Dat de zanger zich nu richt op onder andere mode en acteerwerk betekend niet dat zijn muzikale carrière stil staat. Er gaan zelfs geruchten rond dat de drie broers weer bij elkaar komen.

De driekoppige band, bestaande uit de Joe- Nick- en Kevin Jonas, ging in 2013 na acht jaar uit elkaar. Demi Lovato, een goede vriendin en collega van de mannen, maakte eerder bekend dat er een ‘Camp Rock 3‘ voor volwassenen komt. In de voorgaande twee films waren de Jonas heren te zien als broers die de populaire band ‘Connect 3’ vormden.

Misschien dat de Camp Rock reünie ervoor zorgt dat ook een Jonas Brothers reünie niet lang uitblijft.

 

Bron: Twitter, Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Nieuws