Ronnie Flex schrijft nummer tegen pesten

Geschreven door op 17 september 2015 om 16:47

Nederlandse rapper Ronnie Flex roept met dit nummer scholieren op om de Pest Check in te vullen. Dit is een landelijke graadmeter die kan aantonen hoe het gesteld is met pesten in het onderwijs. Het nummer is speciaal geschreven voor de Week tegen Pesten.

Het nummer wordt volgende week uitgebracht, heeft organisatie KiKid vandaag bekend gemaakt. Ook is de titel van het nummer nog niet bekend. KiKid is mede organisator van de Week tegen Pesten. Leerlingen kunnen via de Pest Check anoniem vragen beantwoorden. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd hoe onveilig ze zich voelen op school. Met de resultaten wil KiKid het pestprobleem in het onderwijs benadrukken.

Ronnie Flex en Lil’ Kleine

De nog relatief jonge Nederlandse rapper brak vorig jaar door met het controversiële nummer “Drank en Drugs” die als nummer 1 eindigde in de Nederlandse top 40. Dit nummer bracht hij uit met Nederlandse collega-rapper Lil’ Kleine. Eerder had Flex ook al een hit met Mr. Polska.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lil' Kleine Nieuws · Nieuws · Ronnie Flex Nieuws