Ellie Goulding brengt nieuwe single “On My Mind” uit.

Geschreven door op 17 september 2015 om 15:24

Elena Jane Goulding, onder haar artiestennaam beter bekend als Ellie Goulding, heeft vandaag haar nieuwe single uitgebracht. “On My Mind” is nu te beluisteren op streamingdienst Spotify. 

Ellie goulding

Fotograaf: CassandraX / photo on flickr

De Britse singer-songwriter is momenteel bezig met het afronden van haar nieuwe en derde studioalbum “Delirium”. De releasedatum van dit nieuwe album is naar verwachting 6 november 2015.

“Een deel van mij ziet dit album als een soort experiment, een poging tot een groot pop album maken. Ik heb bewust de keuze gemaakt dit album op een grotere schaal aan te pakken.”, aldus Goulding. Goulding is bekend door onder andere hits als “Love me like you do” en “Outside”.

Ellie Goulding en Ed Sheeran

De mogelijke relatie tussen Ellie Goulding en Ed Sheeran is nog regelmatig een punt van discussie onder de fans van beide artiesten. De tekst in het nummer “Don’t” van Sheeran hint mogelijk naar een relatie tussen de twee en het falen ervan.

Goulding ontkent tot op de dag van vandaag dat ze een relatie gehad hebben. De tekst in haar nieuwe nummer lijkt nogmaals te bevestigen dat ze het niet eens is met Sheeran.

 

 

Bron: 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.