Ali B neemt gouden plaat in ontvangst bij De Wereld Draait Door

Geschreven door op 17 september 2015 om 13:04

Ali Bouali, beter bekend onder zijn artiestennaam als Ali B, heeft woensdagavond 17 september tijdens De Wereld Draait Door een gouden plaat in ontvangst mogen nemen. Ali schreef voor zijn kinderen het nummer “Terwijl jullie nog bij me zijn”, waarmee hij veel mensen ontroerde.

Ali B neemt gouden plaat in ontvangst

Presentator Matthijs van Nieuwkerk overhandigde de gouden award live tijdens de uitzending, waarop de Nederlandse rapper- en Voice of Holland coach uitzinnig op reageerde: “Wat?! Wauw, serieus?” Het nummer is vijftienduizend keer verkocht en heeft ruim anderhalf miljoen streams gekregen op het internet. Ook gitarist Ruben Annink en producer Willem Laseroms werden flink verrast met de overhandiging.

Ali B emotioneel tijdens uitzending

Het nummer zelf gaat over de angst dat er een dag komt dat zijn kinderen hem verlaten. Eerder vertolkten Ali B en Annink het nummer al in De Wereld Draait Door. De rapper werd toen erg emotioneel, met name door het overlijden van zijn vader vlak ervoor. In de zaal kwam het nummer goed over; veel gasten konden het tijdens het nummer niet droog houden.

“Je Suis Ali” in het theater

Na de overhandiging van deze prijs zit het jaar van Ali B zit er echter nog lang niet op. Vanaf oktober tot en met april 2016 staat de rapper/cabaretier in het theater met zijn nieuwe show “Je suis Ali”. Tickets zijn te koop via de websites van de theaters, of kijk hier voor de complete speellijst!

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.