Simon and Garfunkel Revival Band naar Concertgebouw Amsterdam

Geschreven door op 29 juni 2018 om 14:17
The SImon & Garfunkel Revival Band (YouTube)

De Simon and Garfunkel Revival Band komt weer naar Nederland. De tributeband geeft in december een exclusief concert in het Concertgebouw Amsterdam. 

Simon and Garfunkel Revival Band naar Concertgebouw Amsterdam

Goed nieuws voor liefhebbers van de muziek van Simon en Garfunkel! De Simon and Garfunkel Revival Band komt weer naar ons land. Vorig jaar was het uitverkochte concert in het Concertgebouw zo’n groot succes, dat de band op veler verzoek weer terugkomt. Op 4 december 2018 staan de tributeband voor een exclusief concert samen met een strijkersensemble in het Concertgebouw in Amsterdam.

De band van Michael Frank en Guido Reuter is eind dit jaar voor meer optredens in ons land te vinden. Op zaterdag 8 december 2018 treden de heren op in Schouwburg het Park in Hoorn.

Op 16 april 2019 kun je van hits als ‘The Sound of...’ en ‘Mrs. Robinson‘ genieten in de Stadsschouwburg van Nijmegen.

Concertkaarten

Tickets voor de Simon & Garfunkel Revival Band in het Concertgebouw zijn o.a. verkrijgbaar via de site van Theater Entertainment Concerts. Voor kaarten voor de andere optredens kun je terecht bij de desbetreffende theaters. De verkoop is inmiddels begonnen.

Bron: SG-revival.de, TEC entertainment

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.