Madonna concert zo goed als uitverkocht

Geschreven door op 9 maart 2015 om 12:41
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna is nog even hot als altijd! Het concert in de Ziggo Dome is zo goed als uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Madonna uitverkocht

The Queen of Pop is nog even hot als altijd! De kaartverkoop van haar concerten in Nederland en België verliep razendsnel. Inmiddels zijn de populaire concerten in Nederland en België bijna uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist, of kwam je niet door de wachtrij heen? Dan is er gelukkig nog wel een manier om aan tickets te komen. Bij  Topticketshop worden momenteel nog een beperkt aantal tickets aangeboden.

Madonna concert

Het concert van Madonna in Nederland vindt plaats op zaterdag 5 december 2015. Dan staat de Queen of Pop in de Ziggo Dome in Amsterdam. Een week eerder (op zaterdag 28 november) staat de populaire zangeres in het Sportpaleis in Antwerpen. Madonna was eerder al te gast op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion in België. Het is echter voor het eerst dat ze een indoor optreden geeft in België.

Beide concerten van Madonna gingen vanmorgen in de voorverkoop. De Nederlandse kaartverkoop verliep via de website van Ticketmaster. De Belgische voorverkoop vond plaats op de website van Teleticketservice.

The Rebel Heart Tour & album

De concerten van Madonna in Nederland en België zijn onderdeel van haar langverwachte concertreeks Rebel Heart Tour. Met deze Tour doet The Queen of Pop maar liefst 35 steden aan, waarvan 14 in Europa. De tournee volgt op de release van haar nieuwe album Rebel Heart. De lovende kritieken voor Rebel Heart luiden als volgt:

New York Times: ‘Het gaat [fans] niet om de ervaring van de beroemde Madonna het fashion statement, maar om de Madonna naar wie wij al tientallen jaren geboeid luisteren: Madonna de musicus’.

The Sun ‘De Queen of Pop zal wederom regeren – Madonna zal haar beste album in 17 jaar uitbrengen en het is één van de beste van haar hele carrière.’

Het 13e studioalbum van Madonna Rebel Heart ligt vanaf vandaag in de winkel en is momenteel in de aanbieding bij Bol.com. Voor de echte fans is er de mogelijkheid om Rebel Heart (Limited Super Deluxe Edition) te bestellen.

Let op: Rebel Heart (Limited Super Deluxe Edition) is slechts beperkt beschikbaar.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.