Rapper Boef toch niet welkom op Paaspop 2018

Geschreven door op 4 januari 2018 om 15:12
Boef @ XITE Awards - Fotocredits: Chenneti Ascencion (Artiestennieuws)

Ook Paaspop heeft het optreden van Boef geannuleerd. De rapper raakte onlangs in opspraak door een aantal controversiële uitspraken, waarbij hij vrouwen voor ‘hoer’ uitschold.

Ook Paaspop annuleert show Boef

Waar Paaspop eerder nog liet weten dat Boef gewoon welkom was op de komende editie van het festival, heeft de organisatie nu toch besloten om het optreden te annuleren. Het festival kreeg veel kritiek op het besluit om de rapper gewoon te laten optreden, ondanks zijn controversiële uitspraken. Die kritiek heeft er nu dus voor gezorgd dat de organisatie haar besluit herziet.

Het Brabantse festival laat in een reactie op Facebook weten dat het na intern overleg besloten heeft om de show te cancellen, om zo alle commotie en onrust weg te nemen:

Boycot

Onlangs maakte onder meer het Muze Misse festival in Oss al bekend dat de rapper niet langer welkom is op haar podium. Verder meldde ook reisorganisatie GOfun dat het de samenwerking met de uit Frankrijk afkomstige artiest had beëindigd. Daarnaast gaven verschillende radio dj’s van onder meer Qmusic en 3FM al aan de muziek van Boef voorlopig niet meer te draaien.

Wat vind jij?

Wat vind jij van alle ophef rond Boef? Is het terecht dat alle optredens geannuleerd worden of is het overdreven? Laat het ons weten!

 

Bron: Paaspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Nieuws · Paaspop Nieuws · Rapper Boef Nieuws