Waarom is het verboden te filmen bij Madonna concerten?

Geschreven door op 9 september 2019 om 17:11
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tijdens de Madame X tour van Madonna is het gebruik van een mobiel, camera of andere opnameapparatuur niet toegestaan in de zaal. Dat laat de zangeres weten via Ticketmaster.

Verboden te filmen tijdens Madonna’s Madam X tour

Ticketmaster meldt vandaag dat tijdens de Madame X tournee van Madonna, het gebruik van smartphones- en watches, tablets, opnameapparatuur of een camera niet is toegestaan. Bij binnenkomst moeten bezoekers hun spullen opbergen in een speciaal kastje. Fans die toch proberen om de show, op wat voor manier dan ook, op te nemen, worden verwijderd uit de concertzaal.

De meningen onder Madonna-fans zijn verdeeld. Sommige fans zijn vooral boos omdat ze geen foto’s en video’s meer kunnen maken van een optreden waar zij flink wat geld voor neerleggen. Anderen reageren juist positief omdat zij nu voor de volle honderd procent kunnen genieten van de show.

Waarom een filmverbod?

Hoewel de werkelijke reden van Madonna’s nieuwe filmbeleid onbekend is, lijken Twitteraars wel te weten hoe de vork in de steel zit:

 

Bron: AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Madonna Nieuws · Nieuws · Roddels