Cigarettes After Sex brengt langverwacht album ‘Cry’ uit

Geschreven door op 9 september 2019 om 14:47
Cigarettes After Sex - Foto: Krists Luhaers (Flickr, CC BY 2.0)

Cigarettes After Sex komt binnenkort met nieuw materiaal! Eind oktober 2019 brengt de Amerikaanse groep het gloednieuwe album ‘Cry’ uit.

Cigarettes After Sex – ‘Cry’

Het tweede album ‘Cry’ van Cigarettes After Sex verschijnt op vrijdag 25 oktober 2019.  De band uit Brooklyn staat bekend om zijn meeslepende melancholieke geluid in combinatie met dromerige zang. Op de eerste single ‘Heavenly’ is de kenmerkende sound van het drietal goed terug te horen. Voor het album ‘Cry’ vertrokken de artiesten naar een herenhuis in Mallorca. “Het geluid van deze plaat is volledig gekoppeld aan de locatie voor mij“, legt Gonzalez, zanger en gitarist van de band, uit. “Uiteindelijk zie ik deze plaat als een film.  Het werd opgenomen op deze prachtige, exotische locatie en het hecht al deze verschillende personages en scènes aan elkaar, maar uiteindelijk gaat het echt om romantiek,  schoonheid en seksualiteit. Het is een heel persoonlijk verhaal over wat die dingen voor mij betekenen.” Van de opvolger van het debuutalbum is naast de naam, releasedatum en aanwezigheid van single ‘Heavenly’ momenteel alleen de albumcover bekend. De volledige tracklist is onbekend. Het tweede album van de Amerikanen is hier te reserveren.

Begin november in Paradiso

Een paar dagen na het verschijnen van ‘Cry’ komen de mannen op zaterdag 2 en zondag 3 november naar de Grote Zaal van Paradiso. De show maakt, zoals we eerder eerder al schreven, deel uit van een uitgebreide najaarstour, waarmee de groep vanaf september tot en met november 2019 door de Verenigde Staten en Europa reist. Kaarten voor de shows in Amsterdam zijn uitverkocht op de website van Paradiso. Kijk hier als je  kans wilt maken om de band alsnog te zien!

Bron: Bol.com, Paradiso

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.