Cigarettes After Sex aankomende zomer exclusief naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 15 maart 2018 om 10:36
Cigarettes After Sex - Foto: Krists Luhaers (Flickr, CC BY 2.0)

Cigarettes After Sex komt aankomende zomer naar Nederland! De Amerikaanse band reist aankomende zomer naar Utrecht voor een exclusieve Nederlandse show in TivoliVredenburg.

Cigarettes After Sex naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Cigarettes After Sex! De Amerikaanse ambient popband komt terug naar Nederland! De heren waren in 2017 nog in onder andere de Melkweg en op Best Kept Secret te vinden, maar aankomende zomer is Utrecht aan de beurt!

De uit El Paso, Texas afkomstige band betreedt op zondag 19 augustus het podium van TivoliVredenburg, voor een exclusieve Nederlandse clubshow.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de dromerige band zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Debuutalbum

De Amerikaanse band zag in 2008 het levenslicht en bracht vier jaar later, in 2012, haar eerste EP genaamd I.’ uit. De formatie vergaarde met haar dromerige pop en ambient muziek de laatste jaren miljoenen views op YouTube, met singles als ‘Affection’ en ‘Keep On Loving You’. In 2017 verscheen het debuutalbum van de heren.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu