Cigarettes After Sex voor twee concerten naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 19 juni 2019 om 13:03
Cigarettes After Sex - Foto: Krists Luhaers (Flickr, CC BY 2.0)

Cigarettes After Sex gaat in 2019 weer op tour! De Amerikaanse band reist in november naar Amsterdam voor maar liefst twee shows in poptempel Paradiso.

Cigarettes After Sex naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van Cigarettes After Sex! De formatie komt naar Nederland voor niet één, maar twee shows in de Grote Zaal van Paradiso. Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 brengt de Amerikaanse band zijn mix van ambient pop en shoegaze naar Amsterdam. De concerten maken deel uit van een uitgebreide najaarstour, waarmee de groep vanaf september tot en met november 2019 door de Verenigde Staten en Europa reist.

Ticketverkoop

Kaarten voor beide shows zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Dromerige pop

De band werd in 2008 opgericht en bracht vier jaar later, in 2012, ‘EP I’ uit. Sindsdien wist de formatie miljoenen views te vergaren op YouTube, met singles als ‘Affection’ en ‘Nothing’s Gonna Hurt You Baby’. De kenmerkende, dromerige popsound van de groep komt in deze nummers sterk naar voren. In 2017 verscheen het lang verwachte debuutalbum van de heren, getiteld ‘Cigarettes After Sex’. Op deze plaat staat onder meer het populaire ‘Apocalypse’, dat meer dan vijftig miljoen keer gestreamd is op Spotify.

Benieuwd geworden of alvast in de stemming komen voor de shows? Beluister het nummer hier:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, Spotify, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.