Waylon brengt nieuw album uit

Geschreven door op 8 september 2014 om 17:06
Waylon - Foto: Jan Willem (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Waylon heeft een nieuw album uitgebracht. Het album Heaven After Midnight ligt sinds 5 september in de winkels. Ook gaat de zanger vanaf 6 november weer op tournee.

Heaven After Midnight, het derde studioalbum van Waylon, werd binnen tien dagen geschreven in Nashville en opgenomen in de legendarische Capitol Studio’s in Hollywood. Het album bevat o.a. de singles Giving Up Easy en Love Drunk.

Nieuw Waylon Album

Heaven After Midnight bevat twaalf songs waaraan Waylon zelf heeft meegeschreven. Zo schreef hij een aantal liedjes met Rob Crosby, die eerder met Ilse DeLange samenwerkte en songs leverde aan onder andere Carl Perkins, Paul Simon en Lady Antebellum.

Waylon heeft zich met werkelijk alles rondom het nieuwe album bezig gehouden, van de eerste noot tot de eindmix. Heaven After Midnight is daarom, voor het eerst, helemaal zijn eigen plaat. Met muziek die rechtstreeks uit zijn hart komt, zonder storende invloeden van buitenaf.

 

Albumrelease Heaven After Midnight

Het nieuwe album van Waylon: Heaven After Midnight, ligt sinds vrijdag 5 september in de winkel. Fans kunnen Heaven After Midnight en Heaven After Midnight (Deluxe Edition) online bestellen via Bol.com

 

waylon

 

Tracklist Heaven After Midnight

De volgende nummers staan op het album Heaven After Midnight:

 1. Let It Pour
 2. Ain’t Got Nothin’ On Me
 3. Easy Over You
 4. This Rodeo
 5. Sad Song
 6. Somewhere In The Middle
 7. Love Drunk
 8. Giving Up Easy
 9. Finally Home
 10. Heaven After Midnight
 11. Dog’s Life

 

Waylon hervat tournee

Waylon gaat vanaf 6 november weer op tournee. De zanger stelde zijn tournee door Nederland eerder uit vanwege zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival met de Common Linnets.
Waylon begint zijn toernee op het podium van Grenswerk in Venlo en is daarna onder meer te zien in Zwolle, Eindhoven, Den Haag en Amsterdam. Kaarten zijn te koop via de website van Ticketmaster.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Waylon Nieuws