Oerrock 2019 kondigt o.a. Golden Earring, Waylon en Guus Meeuwis aan

Geschreven door op 9 januari 2019 om 10:22
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Oerrock pakt groots uit voor de twintigste editie van het festival! Onder andere Golden Earring, Waylon en Guus Meeuwis betreden in 2019 het Friese podium.

Eerste namen Oerrock bekend

In het Hemelvaartweekend van 2019 vindt Oerrock weer plaats in het Friese dorp Ureterp. Op donderdag 30 mei 2019 betreden onder andere Golden Earring, Guus Meeuwis en Miss Montreal het podium. Ook zijn Kraantje Pappie, VanVelzen, Jett Rebel, Waylon, Navarone, Luminize, Nona, The Dirty Daddies, Voltage en Jack Munro voor deze dag aangekondigd.

Zaterdag 1 juni 2019 staat in het teken van tributebands. Zo is er deze avond muziek te horen van Rolling Stones, The Beatles, Bruce Springsteen, Pink Floyd, Muse, Red Hot Chili Peppers, Amy Winehouse en ABBA. Namen voor vrijdag 31 mei worden in maart 2019 bekendgemaakt.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via Ticketmaster.

Oerrock

Sinds 2000 vindt Oerrock plaats in het Friese Ureterp tijdens het Hemelvaartweekend. Voor de twintigste editie wordt het derde podium nog groter. Hierdoor is er nog meer ruimte voor het publiek en de opkomende bands.

 

Bron: Oerrock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.