Douwe Bob pakt uit met groot concert in Amsterdam

Geschreven door op 7 juni 2016 om 10:15
Douwe Bob, Douwe Bob annuleert, - Fotocredits: Albin Olsson - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Hoewel hij er zelf over zingt, doet Douwe Bob helemaal niet aan ‘slowing down’. Volgend jaar geeft de zanger een groot concert in de Heineken Music Hall!

Douwe Bob concert

Slow down? Niet voor Douwe Bob! De singer-songwriter kondigde vanochtend bij 3FM aan dat hij op zaterdag 25 maart 2017 een concert gaat geven in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Douwe Bob kaarten

Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

Maar, waarom zou je daar op wachten? De ras-Amsterdammer staat morgenmiddag (woensdag 8 juni) om 15:00 op de Albert Cuyp markt om de eerste 100 kaarten zelf te verkopen. Hoe tof is dat!

De grootste bar ooit

De singer-songwriter heeft een unieke manier van huiskamer-concertjes geven. Hij heeft namelijk zijn eigen bar -de Fool Bar- in zijn woning in de Amsterdamse Pijp. Zijn derde album is naar de bar vernoemd.

Douwe is van plan om de Heineken Music Hall om te bouwen tot één grote Fool Bar. Een XL-versie dus. Misschien moet het Guiness Book of Records gebeld worden. Zal dit de grootste pop-up bar ooit worden?

 

Bron: 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.