Matt Andersen naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 3 december 2018 om 13:53
Matt Andersen | Foto: Glen.SEG | Wikimedia Commons

Matt Andersen geeft volgend jaar een show vol met soul, blending blues en folk in Nederland. In maart 2019 staat de artiest in TivoliVredenburg.

Matt Andersen TivoliVredenburg

Op woensdagavond 20 maart 2019 geeft Matt Anderson een concert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. De show in Utrecht is onderdeel van de ‘Halfway Home‘ tour. Tijdens zijn shows neemt de singer-songwriter het publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen door middel van gitaarspel en verhalende teksten.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op vrijdagochtend 7 december 2018 om 10:00 uur op de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Muziek

In 2019 brengt de soulvolle singer-songwriter weer nieuwe muziek uit. Afgelopen jaar bracht de artiest het album ‘Live At Olympic Hall‘ uit, waarop een live-opname van een concert in samenwerking met de band The Mellotones staat. Op zijn eigen website vertelt de artiest dat dit optreden erg bijzonder voor hem was, gezien hij normaal altijd solo optreedt.

Bekijk hier de clip ‘I’m Giving In’:

YouTube player

 

Bronnen: Tivolivredenburg.nl, stubbyfingers.ca

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.