Douwe Bob voor drie speciale shows naar De Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 24 mei 2019 om 10:54
Douwe Bob - Credits: Albin Olsson - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In december 2019 is Douwe Bob drie dagen lang te zien in De Groningse Oosterpoort! Hij geeft drie verschillende optredens. Eén met strijkkwartet, een soloshow en een groots optreden met zijn band.

Douwe Bob een weekend in De Oosterpoort

Altijd al een weekendje weg gewild met Douwe Bob? Het kan van vrijdag 27 tot en met zondag 29 december 2019. De singer-songwriter geeft tijdens deze dagen namelijk drie optredens in De Oosterpoort in Groningen. De zanger start het weekend op vrijdag 27 december met een show onder begeleiding een strijkkwartet. De volgende dag, op zaterdag 28 december, betreedt de Amsterdammer de bühne van de Kleine Zaal voor een solo-optreden. De reeks wordt afgesloten op zondag 29 december 2019. Op die dag staat Douwe, samen met zijn band, in de Grote Zaal van het Groningse podium.

Bekijk hier het overzicht van de shows:

  • Vrijdag 27 december 2019: ‘Douwe Bob with Strings’
  • Zaterdag 28 december 2019: ‘Douwe Bob Solo’
  • Zondag 29 december 2019: ‘Douwe Bob and Band’

Concertkaarten

tickets voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via de website van het poppodium en Ticketmaster. Naast losse kaarten voor de drie shows is het ook mogelijk een weekendticket te kopen. Uitverkocht? Kijk hier.

Liefde voor Groningen

In 2012 stond de Nederlandse artiest voor het eerst op de bühne van De Oosterpoort. Sindsdien is de singer-songwriter een graag geziene gast in het Groningse poppodium. “Spelen in Groningen is altijd zo’n geweldig avontuur. Van het spelen in de prachtige zalen tot de mensen en de vibe. Alles klopt voor mij aan die stad”, aldus de Amsterdamse zanger.

 

Bronnen: De Oosterpoort, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.