Marteria & Casper in november 2018 naar Melkweg

Geschreven door op 14 september 2018 om 14:07
Marteria & Casper - Fotocredits: Marco Verch - Flickr.com (CC BY 2.0)

Een gezamenlijke tour van Marteria & Casper! De Duitse rappers staan in de winter van 2018 samen op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Marteria & Casper naar Melkweg

Het concert van Marteria & Casper vindt plaats op woensdag 21 november 2018. De show in de Oude Zaal van de Melkweg maakt deel uit van de Europese tour: ‘Bambaataa’. 

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op maandag 17 september. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 8:00 uur via de website van Ticketmaster.

Marteria

Marteria, oftewel Marten Laciny, is een Duitse hiphop artiest. ‘Marsimoto’ is een ander alter-ego van de rapper. Deze is ontstaan als ’tribute’ aan ‘Quasimoto’ (Alter-ego van de rapper Madlib). Onder deze naam bracht de artiest in 2006 de eerste plaat: ‘Halloziehnation’ uit

Casper

Casper, ook wel bekend als Benjamin Griffey, is een Duits-Amerikaanse rapper. In 2008 bracht de rapper zijn debuutalbum: Hin zur Sonne‘ uit.

Gezamenlijk album: ‘1982’

De release van het album 1982vond eerder dit jaar plaats op 31 Augustus 2018. Beide heren zijn geboren in 1982 en kozen daarom voor dit jaartal als naam voor de plaat.

 

 

Bronnen: MelkwegWikipedia CasperWikipedia Marteria, Musikexpress

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.